Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

idol

idol

michaela07 Básně » o Lásce

Anotace: pro tebe

Potokem mlýnským
ženou se proudy
za sluncem horským
se znamením touhy
a za tvými zády
kde bych si tiše
předla na břiše
stočená jak kotě do klubíčka.

Za lesní tůní
pod sprchou z dešťů
ukryté srdce
moje najdeš tu
a to ve tvých dlaních najde klid
ráno ti dá úsměv
večer slíbá hřích
a slzy tvé navždy uschová v peřejích.
Publikoval(a): michaela07, 3.11.2020
Přečteno (94x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, kopretina7777, Klarineb, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 00:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti