Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední vyznání.

Poslední vyznání.

Dnes úplně naposled skládám ten nejhezčí slovosled.Díky němu jsi se všechno o mně dozvěděla,leč nemohl jsem spoléhat na archanděla. XXXX I tak to málo,které jsem se o tobě dozvěděl,mi dalo někdy jiný a přitom správný směr.má láska k tobě stále sílila a celý múj život zcela pohltila XXXX Miluji tě tak,že víc to vskutku nejde,až po smrti to všechno přejde.Jsem šťasten,že tě stále mám.Z obrovské lásky a úcty před tebou poklekám.
Publikoval(a): Iwanhoe, 3.11.2020
Přečteno (241x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti