ŽOKEJKA
ŽOKEJKA
Máš oči hluboké
Jsou jako tůň
Jsi moje žokejka
A já tvůj kůň
Odhrneš peřinu
A počkáš s láskou jen
Okamžik vteřinu
Než budu ztopořen
A pak
Oba dva víme
Co bude dál
Osedláš si mě
Trysk nebo cval
Jsi moje žokejka...
Publikoval(a):
valachia, 2.11.2020