Protestsong 1.
Protestsong 1.
Chci štěstí holčiček,aby je tátové milovali. X Chci štěstí kloučků,aby je tátové denně pochovali. X Chci štěstí dívek,aby si s mámou stále povídaly. X Chci štěstí chlapců,aby svou mámu nikdy neproklínali. X Chci štěstí žen,aby jejich mužům děti nikdy nezcizily. X Chci štěstí mužů,aby svou lásku mezi ně dobře rozdělili.
Publikoval(a):
Iwanhoe, 1.11.2020