LISTOPAD
LISTOPAD
Sníh ještě nenapaď
Máš v sobě vinný střik
Je tady listopad
Za oknem vraní křik
Sníh ještě nenapaď
Přesto se blíží již
Přinese zimu - chlad
To už však dávno víš
I to že tě mám rád
Sníh ještě nenapaď ...
Publikoval(a):
valachia, 31.10.2020