Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chci vs. Nechci

Chci vs. Nechci

only-me Básně » ?nezařazené?

Anotace: no posuďte radši sami.

Nechci:
Mít strach vystoupit na horu,
dohlédnout daleko k obzoru,
dojít od srázu k průlomu,
čekat věčne na obnovu.
Unášená proudem být,
pocity v sobě tajně krýt,
neustále lapat po dechu,
v slzách topit se poslepu.
Nechat se objímat samotou,
Snít o tobě s drahotou,
Najít božskou píseň v tichu,
Z bolesti mít záchvat smíchu.

Chci se do dáli rozběhnout,
na všechno letmo vzpomenou,
lehce se nad tím pousmát,
začít svůj život vážně brát.
Publikoval(a): only-me, 24.3.2011
Přečteno (95x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bad Monkey, No Shame, Hlučné ticho, Rezervé, H.I.L., Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti