Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tobě

Tobě

Slovem, jako skutkem,
v něž víru svou opřít.
Malým tím ostrůvkem,
více, z darů prozřít.

By dík byl vroucnější,
za věrnost a štědrost.
I pocit mocnější,
jak z života radost.

Tobě, já tak oddán,
úmluvě jen naší.
Já, hojitel svých ran,
vždyť i duši krášlí.
Publikoval(a): Litarts, 29.10.2020
Přečteno (59x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 06:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti