Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ještě není pozdě?!

Ještě není pozdě?!

Svědomí přece nebolí
říkáš si
přesto v hlavě něčí hlas
myšlenky porcuje a žadoní
přiznej si
jsi jen sobec a lhář?
Publikoval(a): Tomáš Podkova, 28.10.2020
Přečteno (62x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti