"Pokání"
"Pokání"
Praha, stověžatá teta,
hasne jako cigareta.
Praha, teta stověžatá,
pláče máma, pláče táta.
Tramvaje nocí
tichý blues hrají.
Horší než knuta
je ten můj pocit.
Vím, že jsem krutá,
a tak se kaji.
Publikoval(a):
mnich-v-blues, 26.10.2020