Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Růže a pistole

Růže a pistole

Zimbabwe Básně » o Lidech

Anotace: Prchej...

RŮŽE A PISTOLE  


Ta bytost je jako růže -
příjemná, voňavá, rudá.
Ochotou se strhat může,
je s ní sranda, nikdy nuda.


Za vteřinu jak pistole
srší olověné kulky.
Tvou hlavu chce mít na stole,
roztrhne tě na dvě půlky.


Je to nemoc či povaha?
Pro příjemnou růži rudou
nebývá žádná námaha
v momentě stát se obludou.


Je v pohodě tvoje růže,
stejně radši buď ve střehu.
Nevíš, kdy tě stáhne z kůže,
pohrabe se ve tvém střevu.


Opatrně ber za kliku,
našlapuj jemně a tiše.
Z růže je pistole vmžiku,
nechceš mít zas kulky v břiše.


Nyní zamysli se trochu.
Myslím, máš možnosti trio:
Rychle zdrhneš, zcvokneš, hochu,
či skončíš jak odpad bio.
Publikoval(a): Zimbabwe, 25.10.2020
Přečteno (64x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 22:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti