Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jarní zamyšlení

Jarní zamyšlení

Cysťa Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Tak se zvedni a jdi dělat něco pořádnýho!

Jaro již přichází
hodina H
Komu nic neschází
ten nic nemá
Skřivánci zpívají
lá lá lá lá
Možná se tím ptají
co dělám já?
Publikoval(a): Cysťa, 24.3.2011
Přečteno (1101x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: lénuška, Baruet

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti