**Z šátků
**Z šátků
Anotace: ..šaty z šátků a tak dál..
~~~~~~
Šila sobě šaty z šátků
i dřeváčky nosila
a o růži k svému svátku
malý keřík prosila.
Keřík růží ukloní se
zaševelí...vyber si
nabízí pak tu červenou
do svých vlasů připni si.
Dá do vázy růže další
ty od milého dostala
a potom ho po setmění
k sobě domů pozvala.
On posadil se u piána
začal hrát jak Beethoven
ona tiše poslouchala
hudbu pustí oknem ven.
Všechno ztichlo i ten vítr
co si lítal v pšenici
a podle té krásné hudby
zpívali jen slavíci...
~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 24.10.2020