Pomněnka
Pomněnka
Ta drobná, něžná kytička,
s četnými, modrými kvítky.
Jak ta i oko mé hýčká,
pocit nikdy není plytký.
Název od slova vzpomínka,
pamatuj, pomni, vzpomeň si.
Také, jako tichá zmínka,
kdo jsi byl a snad již nejsi.
Publikoval(a):
Litarts, 22.10.2020