Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zamlžené zrcadlo

Zamlžené zrcadlo

S rozmrzelým srdcem
v zamlženém zrcadle
se zdviženým prstem.

Do ticha svého rozjímání
které ruší kapky vody
proč já, proč dnes, proč ty

Maluješ smutné kolečko
do kolečka malé srdíčko
půlené klikatou čarou

Snad úděl, trest, nebo přání
vše smažeš lehce dlaní
tiše řekneš......
Publikoval(a): Malce, 22.10.2020
Přečteno (125x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Klarineb, Lipová, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti