Poslední záchvěv.
Poslední záchvěv.
Chci ti dát pusu na sosáček a laskat tvůj něžný poštěváček.Chci ti dát pusu,kam mi dovolíš,vždyť já tě miluju a ty to dobře víš. XXX Líbám tvé bosé nožky,hezčí chvíle vskutku není a tvoje jemné tváře,zvláštní zář z nich mile na mne zuby cení.Chci tě,moje milá,tím to vadně a obloha,ta na nás v ten okamžik spadne.
Publikoval(a):
Iwanhoe, 21.10.2020