PŘÍSAHA
PŘÍSAHA
Krev mi lásko kape ze rtu
Bolí mě to ne že ne
Jako
Kapky deště z parapetu
Jenomže jsou červené
Kousla jsi mě a já tebe
Náš vztah se tím upevní
Časem se i bolest vstřebe
Z té přísahy pokrevní
Krev nám lásko kape ze rtů...
Publikoval(a):
valachia, 21.10.2020