Bez názvu
Bez názvu
Co je něha, a co hrubost?
Něha, i skrývaná hrubost,
zatímco hrubost upřímnost.
A co je to láska?
Láska je něha,
jež v hrubost se mění.
Něha, pohlazení,
hrubost jako facka.
Láska však i laská,
v trvalém souznění.
Publikoval(a):
Litarts, 21.10.2020