Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VOLBY

VOLBY

Složité jednoduše pěje,
či s jednoduchým se hádá.
O to, co v souboji uspěje,
svou pravdou, a co ve lži padá.

Střety, kdo s kým, a proti komu,
pro rozepnutí prostoru.
Získat i více místa z domu,
toť důvody těch věčných sporů.

Svázaně snahou se odvázat,
a navázat k sobě dalšího.
Pak v písni libé jemu kázat,
dělbou lepšího od horšího.

Stran stále více i koalic,
odpojení, v mnohá spojení.
Nově promíšených v rub a líc,
zřetelnějších i mlžných znění.
Publikoval(a): Litarts, 19.10.2020
Přečteno (51x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 07:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti