Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NEZAPOMEŇ

NEZAPOMEŇ

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: 27.1.1945

Žiješ v míru v klidu zbraní
Život svůj máš ve svých dlaních
Ne každý to štěstí měl
Žít si po svém jak by chtěl

Noční můry černý mrak
Transport vlaku koncentrák

Tetování nebyl sen
Místo jména číslo jen
Na předloktí judské kůže
I po letech stopy tuže
Nevymazal ani čas
Stejně jako hrůzy v nás


Žiješ v míru v klidu zbraní
Život svůj máš ve svých dlaních
Nezapomeň na ten den
Připadá vždy na leden
Publikoval(a): valachia, 17.10.2020
Přečteno (60x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MaCH007, Do-sna, Jikra, Mirastus, děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti