Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Toužím

Toužím

Cecilka Básně » o Lásce

Anotace: * * *

Toužím být lampou před tvým oknem
a v noci světlem pohladit tvou tvář...

Toužím být hrníčkem na čaj,
kterého se dotýkají tvé rty, když hasíš žízeň...

Toužím být rozložitým stromem,
aby ses mohl během dne o mne opřít,
zády o kmen a hlavu položit na mou kůru...

Toužím být hebkou mikinou,
která ti i v sebevětší zimě zahřeje ramena
a ve které ti bude měkce a spokojeně...

Toužím být vodou ve večerní sprše,
která smyje všechnu tíhu,
dodá ozón do nádechu
a pohladí každé zákoutí tvého těla...

Toužím být tvým oblíbeným polštářkem,
se kterým se ti vždy bude nádherně usínat
a na kterém se probudíš do dalšího krásného dne...

...jen být ti blízko...
...nic víc...
Publikoval(a): Cecilka, 16.10.2020
Přečteno (204x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko, Klarineb, Kytka62, Makaveli, děda včela, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 19:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti