Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O ŽIVOTĚ

O ŽIVOTĚ

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: k zamyšlení, k vyjádření nebo jen tak...

Život je běh na
Dlouhou trať
Roztáhne stehna
A řekne :

Pak se vrať

Až najdeš odpověď
S pokorou zpátky
Jaký je tento svět
Do lůna matky

Vždyť

Člověk je na Zemi
Jen a jen host
Kterého zdá se mi
Dohnala minulost

A k tomu přítomnost

Také nic moc
Možná je na čase
Bít zvonem na poplach
A křičet o pomoc

Pro budoucnost

Pokud už není pozdě...
Publikoval(a): valachia, 16.10.2020
Přečteno (31x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti