Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mít sny?

Mít sny?

Chtěla bych jen tak mořem plout
a zámky domu odemknout
a postavit se závratím,
snít o tom, že nic neztratím,
že nemusím se světem hnout
dříve, než stačím vydechnout.
Publikoval(a): Anxxx, 12.10.2020
Přečteno (88x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Klarineb, Lipová, děda včela, Mirastus, Jikra

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 00:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti