Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Srdce otevírající a k zamyšlení vzbuzující báseň toť vpravdě působná...
28.11.2020 11:19 | Zjevovánka - Intervento D'aMore
Email:
Heslo: