Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V depresi

V depresi

Křik o pomoc
tichá ústa
nevím
jak depresi ustát

Křičím pomali
a děsivě
oněměla jsem však
odjel pohody vlak

Oči poví
jaké děsy srdce tají
pavučiny bolestí
duše odhalí

Křik o pomoc
v očích děs
oči vše poví
jestli chceš
Můžeš v nich číst
jsou popsaný list
roztrhaný
starý na sto let

Depresi
vypíšu na papír
celý svůj stín
zmačkám a vyhodím
o tom sním

Nejde to
srdcem deprese třese
osídlila mne
a roztrhala
ale
dávám se do kupy

Střípky rozsypané
slepím je
svážu je
jdu dál životem
Publikoval(a): kopretina7777, 10.10.2020
Přečteno (180x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hášaša, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti