HVĚZDY
HVĚZDY
Přitul se ke zdi
Tak jako ke mně
Pátý cíp hvězdy
Dotknul se země
Padají z nebe
Něco si přej
Co nelze koupit
A není na prodej
Přitul se ke mně
Tak jako ke zdi
Svléknu tě jemně
Zašeptáš : "Ale jdi"
A potom
Splním tvé přání
Do svítání...
Publikoval(a):
valachia, 10.10.2020