Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zkratka život

Zkratka život

smutnyandel Básně » ?nezařazené?

Anotace: Život je zvláštní.

Sedím na schodech divám se do tmy,
život poslal mě k zemi, při životě drží mě drogy.
Včera tráva, dneska crack,
už v sobě mám jen smutek a brek.
I ty má milovaná, otočila ses zády,
můj život jsou jen propasti a pády..
Publikoval(a): smutnyandel, 10.10.2020
Přečteno (44x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti