Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pavučina vloček

Pavučina vloček

Pavučino
když
odvane tě
léto babí
Sníh zdobí
studí
chladí

Pavučinu hledám
v chaloupkách
I ve vločkách

Hledám
lidská srdce v chumelenici
spojí je sníh řetězci
bílých vloček


Bílé, jemné
spojení vloček
a
citů v chumelenici

Pavučino sněhová
sněžíš pro všechny
spoj naše srdce
I v chumelenici
vždyď jde to
tak lehce


To dnes nasněžilo
chumelí a bílo
Vločky spojí
vše co lidé chtějí

Vločky chladné
a
srdce nás hřejí

Vločky usedají
na čepice, kabáty I rukavice

Bílí a krásní
jsme s vločkami
všichni
Publikoval(a): kopretina7777, 9.10.2020
Přečteno (121x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 12:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti