Léto babí a zima
Léto babí a zima
Pavučinko spletitá
když
odvane tě léto babí
život chladí
život studí
Kde jsi slunko
v ranní rose
kde jsi
dešti na mém nose
Teď mě vločky
studí,chladí
Vločky
chomáček bílých květů
mají se čile k světu
Vločky chladí
kvetou jako v ráji
ale
květ živý nenahradí
Zimo
studíš, chladíš
pojď blíž
Já mám z léta
své sny
ty mě zahřejí
jara květy se rozvijí
jaro ty sny probudí
Publikoval(a):
kopretina7777, 8.10.2020