Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutní andělé

Smutní andělé

kopretina7777 Básně » Smutné

Anotace: Černé mají peří a hlavu sklopenou...

A andělé se sklopenou hlavou
bdí černými časy
pryč je kouzlo bílých perutí
teď černé mají časy

A ve smutku
a v naději
v životě tápou
křídly mávají
v jinou cestu doufají

Smutku padli za oběť
neslyší ptačí zpěv
neradují se z kopretin
všude temno
smutek
stín
Publikoval(a): kopretina7777, 7.10.2020
Přečteno (169x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andy Lan, Květka Š., Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti