Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jenom tak si vzdychá

**Jenom tak si vzdychá

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ..jeden můj kamarád "kuchař"..

~~~~~~~~~
Prý ten její muž
šikovný byl kuchtík
ze strouhanky
složil by i rohlík
k obědu
si ohřál párek
k němu
nastrouhal si křen.
Strouhnul se do prstu
a slyším
ale"čert to vem"
na čaj připálíl vodu
pak říká,
já vařit nedovedu
s tím nic neprovedu.

Jenom tak si vzdychá
vodu na čaj míchá
no jo,vařečkou
konvici pak přikryl
pokličkou
pak tam hodí
s čajem pytlíček
nachystá si na čaj
hrníček
a čeká a čeká a čeká,
pak hledá do čaje
asi rum nikde ho nevidí
do čaje dá med.
Chutná?
Nech mě milá,nech.
Zajdu si k sousedům
ti mi půjčí rum.

~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 7.10.2020
Přečteno (49x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti