Inferno 2
Inferno 2
Nedopusťte,aby naše děti zabíjeli v rámci práva Šaríja,dnes tvrdý boj je lepší,než za patnáct let peklo.Už dnes to v EU silně zahnívá,té vidiny se stále málo lidí leklo. XXX Hloupí mladí jim fandí jak svých dětí vrazi.Nevědí nic o Francii a Německu.Vezměte jim volební právo,nechceme být sebevrazi!Ať jdou si svému osudu vstříc třeba ve Švédsku.
Publikoval(a):
Iwanhoe, 5.10.2020