HOBIT
HOBIT
Odvaha ve mně
Jakou má hobit
Chvěje se země
Od koňských kopyt
Od stáda koní
Dusot a prach
Dneska se bojím
Zítra mám strach
A přesto
Dobyl jsem území
Na těle tvém
Po krůčku krok
Jako Středozem
Do Hory osudu
Dal jsem co měl
A prsten z Mordoru
Navždycky oněměl
Publikoval(a):
valachia, 4.10.2020