Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PŘÍSLOVÍ

PŘÍSLOVÍ

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro Lipovou

To co si nadrobíš
To si i sněz
Je holý nesmysl
Tohle mi věř

Vždyť třeba ptáci

Pro trochu jídla
Roztáhnou křídla
A přiletí blíž

Sami či v hejně
Zobají stejně
Nadrob jim uvidíš

To co si nadrobíš
To si i sníš
Je holý nesmysl
Teď už to víš

I ty...
Publikoval(a): valachia, 3.10.2020
Přečteno (42x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Iwanhoe, Jikra, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti