Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chci...

Chci...

Endee Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: nevím co k tomu dodat...prostě čtěte =)

Chci tebou vyplnit celou svou duši.
Chci vidět tvůj úsměv, co ti tak sluší.

Chci uchopit tvou ruku,
chci se do tvých očí dívat.
Chci probouzet se s tebou,
chci tě stale líbat.
Chci obejmout tvé nahé tělo.
Chci aby mé srdce pro tebe bušit smělo.
Chci jazykem a rty dotýkat se tvých intimních zón.
Chci slyšet tvého vzrušení tón.

Chci aby sis se mnou hrál,
chci pod tebou vzdychat.
Chci oddat se touze,
vzrušením rychle dýchat.

Chci, abys mě hladil,
chci v eufórii sténat tiše.
Chci naše těla spojit,
chci mít tě ještě blíže.

Chci aby to bylo krásný,
aby to bylo navždy....
Publikoval(a): Endee, 24.3.2011
Přečteno (1638x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Septi

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 00:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti