MISKY VAH
MISKY VAH
Na římse stojí
S očima v strach
Srdce ho bolí
Je sebevrah
Do nebe daleko
K zemi má blíž
Bez křídel na zádech
Neodletíš
Na římse stojí
Poslední den
Všechno co měl
Dal na misky vah
Do prázdna krok
Pak udělal jen
Na život svůj
Sám sobě si sáh
Publikoval(a):
valachia, 1.10.2020