Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztracená krása obličeje a lidé

Ztracená krása obličeje a lidé

kopretina7777 Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Bolí,bolí mě srdíčko.Ale...:) Někteří mě příjemě překvapili v mých těžkýh chvílích:)

Rána těžká
rána životní
nemoc mě zchvátila
den po dni se horšila
a já krásu ztratila

Až teď vím,
kdo opravdovým
přítelem mým

Srdcem spřízněným
je můj manžel
maminka I tatínek
babička a dědeček
bratr a jeho snoubenka
kamarádky,kamarád


A všichni
nestáli při mě
nechám si pro sebe
kdo je při mě
když mi je zle

Všem zpřízněným
poděkovat chci
že jsem ve vašem
srdci

A nejvíc poděkovat
chci
MANŽELOVI


Manželovo srdce
praví:,,Miluji Tě"
Vždy při mě stojí
Petře DĚKUJI.
Já tě miluji

A těžko je mi
že falš
je na planetě Zemi


Falš lidí propukala
a
rány srdce zanechala
dušičku rozervala

Tvář se spraví
ale
spraví se
I rány v duši?
Publikoval(a): kopretina7777, 28.9.2020
Přečteno (91x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 06:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti