Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Babička

Babička

kopretina7777 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Mám hodnou babičku jako z pohádky...

Babička je popsaný list
občas dá mi z něho číst

Babička je vlídná
dobré slovo
vždy drží v dlaních
pro mé vlasy
pro zlé časy

Mé babičce je smutno
asi
z bolestí všech blízkých lidí
oni
v jejím srdci bydlí

A jarem jí voní vlasy
je mladá I přes ty časy

A voní jí I heřmánkem
babičko s tebou nestárnem

V tvém mladém srdci
láska bdí
laská všechny příchozí

Babička zažila si
těžké časy
bílé má vlasy

Je dobrou duší
je růží v plném květu
a povím to
celému světu

Soucit má vždy
a nejsem naivní
tvoje slova
hudba tišivá

Babičko
písničko duše

Babičko mé jsi srdíčko

A do těch vlasů ti
jen nasněžilo
proto v nich září bílo
Publikoval(a): kopretina7777, 25.9.2020
Přečteno (80x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 09:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti