Inferno 1.
Inferno 1.
Měl jsem rád tenhle svět jak Michal Tučný.V poslední době mi však připadá děsně hlučný.já ctil jsem fajnové móresy,ty zvrhly se ve špinavé a stálé excesy xxx Jiní rozhodli,že už nic nezměníme a naše děti zavrhli.A my jim to dovolíme?Děti naše,nebuďte jak nevšímavá zvířata a nevedte naše vnuky na porážku jak bezbranná telata!!!!
Publikoval(a):
Iwanhoe, 23.9.2020