Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**O cukřence

**O cukřence

Květka Š. Básně » Srandovní

Anotace: ...a jednom mravenci..

~~~~~~~~~~
Mraveneček

Jeden malý mraveneček
došel si k nám na cukříček,
pak zalezl do cukřenky
ven to nejde,není tenký.

Po tom sladkém mlsáníčku
trochu přibral na tělíčku,
v cukřence teď musí být
a trochu si zacvičit.

Kotrmelce,dřepů pár
a když zhubl zas se smál.
Teď vyleze z cukřenky
a je rád že je tenký.

Za chvíli mu něco chybí
že je mlsný,se nediví,
zase má chuť na sladký.
Dnes si našel oplatky.
~~~~~~~~~~
~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 22.9.2020
Přečteno (79x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti