Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

S křišťálovou sklenicí

S křišťálovou sklenicí

Usínám teď s douškem vína na rtu,
ještě napsat jsem chtěl, je mi s tebou hezky,
tam někde v těch světlech barevných neonů,
kde svíjející hadi jsou a muže dráždící burlesky,
teď to není kýč, víš že to tak vůbec nechci,
ale řekni co ty tvoje lesklé dětské oči,
tvé blížící se kroky ke mně noční ulicí,
zpěvné tóny ozvěn tvého hlasu,
a já tu teď sám s nedopitou křišťálovou sklenicí.
Publikoval(a): Martin Hašlar, 21.9.2020
Přečteno (38x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti