Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

na jehličí pod modříny

na jehličí pod modříny

stin Básně » o Životě

Anotace: uléhám ku spánku.

na jehličí pod modříny
uléhám ku spánku, tentokrát bez peřiny
poslední paprsky se prodírají mezi stromy
dnes večer na světě krásně je mi.

zahoukala sova ve větvích nade mnou
černočerné nebe les zahaluje tmou
šumění větví má víčka zavírá
kéž bych se z téhle chvíle nikdy neprobudila.

...

[21.9.2020]
Publikoval(a): stin, 21.9.2020
Přečteno (59x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: MIDAZLU, NikiD, Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 10:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti