HRNÍČEK
HRNÍČEK
Až přijdu k tobě
A budeme spolu
Postav mi hrníček
Doprostřed stolu
Hned vedle toho tvého
Ručně malovaného
Až přijdu k tobě
A budeme spolu
Zahřej mě v sobě
Od shora dolů
Jako když naliješ
Do hrnků čaj
A rumem zarovnáš
Hladinu po okraj
Až přijdu k tobě...
Publikoval(a):
valachia, 21.9.2020