Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dětství.

Dětství.

Iwanhoe Básně » ?nezařazené?

Anotace: Ztracený sen.

Tys byl rytíř,jenž zasáh' v každém okamžiku,když zjevila se ruka zlá na útlém dětském triku.Hladils moje světlé vlasy,když přešly přes ně dětské masy. xxx Slzy z očí stírals a hladil jsi mé řasy a vedls mě do boje s těmi malými rasy.Byls čaroděj,jasná věc,vykouzlit Míšu žadný problém přec.A zkazky o tom hltal jsem jak divý,že pro mou záchranu dáš poslední své síly. xxx Tak jsem si tě vysnil ,brácho můj.Na chvíli zastav poslední krok svůj.Realita ta byla zcela jiná.Ještě dnes mě hrůza někdy jímá.
Publikoval(a): Iwanhoe, 21.9.2020
Přečteno (30x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti