Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PŘESKUPENÍ

PŘESKUPENÍ

Martin Havlíček Básně » o Životě

Anotace: z 2018 báseň...:)

žilkami proudící
do nejvyšších otáček
z bezčasí pronikaj
buněčné chomáče

se štítky bez jmény
slepotou vedeni
cestu svou ocení
"jen co si odskáče"
stín

kosmické koláče
uvnitř těla
točila štěstěnou
jak zrovna chtěla
při vší smůle vytočila
odcházení ze čtyř stěn
a poznat světy
bez písmen

svlečené myšlenky do naha
obléká do hávu zásada
bdít
ze zátiší za šňůrku zatahá
aby si vyzkoušel
o dům dál jít

a tak zapnul si počítač
vyrovnal sklon
s návratem @ seznam se óhm
Publikoval(a): Martin Havlíček, 21.9.2020
Přečteno (62x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, donne, Klarineb, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 20:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti