RŮŽE
RŮŽE
Na Nový rok svléknu ti šat
Zulíbám tvou nahou kůži
Hebkou i voňavou odevšad
A do klína položím růži
Postřeží cestičku a touhy vchod
Až k ránu přijde čas na odchod
Okvětí z krve s ostrými trny
Neboj se já budu opatrný
Na Nový rok svléknu ti šat...
Publikoval(a):
valachia, 20.9.2020