Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pray4Stavy

Pray4Stavy

Ryuk Básně » ?nezařazené?

Anotace: .......???!???.......

Je to divné pravím já,
To vše co stalo se,
Jsem ale velmi rád,
Že, krom mě, nikdo vinu nenese.

Život mi stříbří schody do nebe,
Snad snažím se jít do sebe .
Pořád jsem ale v temnotě.
své Já jí dávám, prost rozkoše,
Pak si nadávám a básně letí do koše.

To je vše co jsem měl na srdci,
Abych potlačil tu depresi,
Zahnal ducha k recesi,
Život je pro mne jen cosi.

Co musim tady odžít,
Kolena i lokty si odřít,
Louži krve svý setřít,
O kamarady se opřít.

Lordmoon
Publikoval(a): Ryuk, 20.9.2020
Přečteno (46x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 02:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti