Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Já vím,pro někoho je velmi náročné to pochopit.Nebudu vysvětlovat,stejně by to v tomto případě nebylo nic platné.
7.2.2021 18:30 | Iwanhoe
Má to nějaké sloky?
20.9.2020 7:58 | Lipová
Email:
Heslo: