Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zeď

Zeď

Když narazím
na zeď
hustě popsanou
zčásti krvavou

Zeď číst nelze
svírám snítku míru
v ruce
A holubice na rameni
srdce na dlani

Ta zeď dary nechce
Dál kamení

Studeno zdi
ve mě pramení
a dál postávám
slzy neskrývám

Slzy
omyly krev
rozmáčely zeď
A za ní
zní mé přání

Konec skal
chladu kamení
kyprá je zem
oplývá zelení
a
rodinným souzněním
Publikoval(a): kopretina7777, 19.9.2020
Přečteno (62x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti