Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SKŘIPEC

SKŘIPEC

valachia Básně » ?nezařazené?

Anotace: pro potěchu

Lásečko moje miluj mě přec
Napni své smysly na skřipec
Probuď je všechny tady a teď
Co když jsme spolu naposled
V této době

Lásečko moje miluj mě přec
Ne každý ptáček miluje klec
Dáš-li mu volnost obletět svět
S touhou a láskou vrátí se zpět
Jenom k tobě

Lásečko moje...
Publikoval(a): valachia, 19.9.2020
Přečteno (28x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Iwanhoe, Květka Š., stin, Mirastus, Jikra

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti