Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na extázi

Na extázi

Tak zapiju tu tabletu,
světlo s tmou už si nepletu.
Pak kapsy si vyklepu,
Jedu 220 ukážu na tepu.

Stejně jsem na to sám,
Rodičům se prej jenom zdám.
Ale ja to stejně dám,
Pořád stejný hovno mám.

Jsem ale sick zase,
Za mnou zustaly už jen saze,
Tak uniknout chci zase,
Proto texty dávám psace.

Koule uz začíná práci Ou,
Tak podej mi ruku svou,
Pojď utečem z těch pout,
Necháme měsíc oblohou plout.

Lordmoon
Publikoval(a): Ryuk, 18.9.2020
Přečteno (36x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 23:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti